Energetikai Tanúsítvány

Energetikai Tanúsítvány

 

Energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk 

 

Az Energetikai Tanúsítvány egy mérnöki számításon alapuló minősítő dokumentum, amely az épület fizikai paraméterei, valamint a telepített energetikai rendszerek jellemzői alapján az ingatlan osztályba sorolását adja meg. A kapott betűjel egy olyan viszonyszámot takar, amely az épület, lakás önmagához viszonyított éves energiafogyasztását mutatja meg. 2012. január 1-től a tanúsítás kötelező. 

Az energiatanúsítvány tehát az az új közokirat, amely megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát, azaz hogy a ház energiatakarékos-e vagy pazarló. 

Az elmúlt években számos tanúsítványt készítettünk új ingatlanok átadásához, pályázatokhoz. Munkatársaink kizárólag az általunk helyszínen készített felmérés alapján állítják ki a tanúsítványt, ezzel biztosítjuk a tanúsítás hitelességét. 


Amennyiben ingaltant kíván eladni mindenképp készíttesse el a a Tanúsítványt, hiszen mind az eladónak, mind a vevőnek fontos információkat ad. Nagyobb esélye lesz ingatlanát eladni, értékesíteni. 

 

Irodánk segít Önnek!

 

Családi ház vagy lakás esetén felmérjük a szükséges adatokat, amiket összeállitunk és kiszámolunk. Majd a kompletten elkészitett tanúsitványt a megrendelőnek átadjuk.

!A tanúsitvány 10 évig érvényes!

 

Szükségünk van többek között a lakás alaprajzára, a tetőszerkezet rajzára, a műszaki és gépészeti leírásra. Ha ezeket előre előkészíti, meggyorsítja a kiérkező szakember munkáját.

 

Lakás, családi ház dija 150m2-ig 20.000,-Ft.
 

150 m2 feletti ingatlanok, társasházak, középületek esetén, az ár egyedi megállapodás. 

 

 

 

Gödöllő Ingatlanközpont

    2100 Gödöllő, Dózsa György út 18. fszt. 1.
    +36 28 417-169
    info@godolloi.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Építési telek
Téglalakás
Üzlethelyiség
Iparterület
Külterület
Iroda egyéb
Panellakás
Raktár
Zártkert
Birtok
Házrész
Szálloda, panzió
Telephely
Erdő
Tanya
Tó, halastó
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda