Energetikai Tanúsítvány

Energetikai Tanúsítvány

 

Energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk 

 

Az Energetikai Tanúsítvány egy mérnöki számításon alapuló minősítő dokumentum, amely az épület fizikai paraméterei, valamint a telepített energetikai rendszerek jellemzői alapján az ingatlan osztályba sorolását adja meg. A kapott betűjel egy olyan viszonyszámot takar, amely az épület, lakás önmagához viszonyított éves energiafogyasztását mutatja meg. 2012. január 1-től a tanúsítás kötelező. 

Az energiatanúsítvány tehát az az új közokirat, amely megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát, azaz hogy a ház energiatakarékos-e vagy pazarló. 

Az elmúlt években számos tanúsítványt készítettünk új ingatlanok átadásához, pályázatokhoz. Munkatársaink kizárólag az általunk helyszínen készített felmérés alapján állítják ki a tanúsítványt, ezzel biztosítjuk a tanúsítás hitelességét. 


Amennyiben ingaltant kíván eladni mindenképp készíttesse el a a Tanúsítványt, hiszen mind az eladónak, mind a vevőnek fontos információkat ad. Nagyobb esélye lesz ingatlanát eladni, értékesíteni. 

 

Irodánk segít Önnek!

 

Családi ház vagy lakás esetén felmérjük a szükséges adatokat, amiket összeállitunk és kiszámolunk. Majd a kompletten elkészitett tanúsitványt a megrendelőnek átadjuk.

!A tanúsitvány 10 évig érvényes!

 

Szükségünk van többek között a lakás alaprajzára, a tetőszerkezet rajzára, a műszaki és gépészeti leírásra. Ha ezeket előre előkészíti, meggyorsítja a kiérkező szakember munkáját.

 

Lakás, családi ház dija 150m2-ig 20.000,-Ft.
 

150 m2 feletti ingatlanok, társasházak, középületek esetén, az ár egyedi megállapodás. 

 

 

 

Gödöllő Ingatlanközpont

    2100 Gödöllő, Dózsa György út 18. fszt. 1.
    +36 28 417-169
    info@godolloi.hu

Are you selling a property or looking for one?
Enter your details and we'll help!

The privacy policy read and accepted.
Send Message
Private House
Duplex
Construction Site
Brick Building
Shop / Business
Industrial Area
Outskirts
Office / Other
Concrete Building
Outskirts
Warehouse
Installation Site
Forest
Farm / Homestead
Lake
Row House
Restaurant, Confectionery
Property / Tenure
Part of a House
Hotel / Pension