Eladó Családi ház, Isaszeg

#2517520

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

199 millió Ft

Isaszeg Ilkamajor
Alapterület:
260 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Tégla
CSAK NÁLUNK!
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
6 500 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Tájra néző
Délnyugat
1
Összkomfort
Műholdas
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Derítő

Külföldre költözés miatt eladó ez a különleges hangulatú családi otthon, melyet tulajdonosa válogatott alapanyagokból, a minőségre nagy odafigyeléssel épített és tart karban a mai napig. Azoknak ajánljuk, akik életüket nagy birtokon, farmon képzelik el a természet közelségében. A környék kiváló lehetőségeket nyújt aktív kikapcsolódásra (lovaglás, horgászat) és tökéletes kiindulópontja lehet kirándulásoknak, kerékpározásnak, vagy terepfutásnak. A kert kialakításából és méretéből adódóan tökéletes helyszíne lehet családi és baráti összejöveteleknek. Az ingatlan földúton (1 km) megközelíthető, ennek köszönhetően a környéken átmenő forgalom nincsen, így gyerekkel, kutyával, vagy lóval is szabadon, biztonságosan lehet sétálni. A majorban hasonló gondolkodású emberek élnek, akik tesznek azért, hogy még hosszú ideig ilyen kellemes, békés környezetben élhessenek. 

A rendezett telken egy energiatakarékos, 3 szoba+nappalis, 2 fürdőszobás, beépített teraszos, duplagarázsos ház található. 

A ház 2000-2010 között épült 32 cm-es porotherm téglából, 10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel és kalapácsos tégla falburkolattal. A téglaburkolat, a fa spaletták és a házat körülvevő 20 éves, különféle örökzöldek egyedi látványt nyújtanak. Az örökzöldek a nyári időszakban nem csak látványukkal, hanem árnyékukkal is hozzájárulnak a nagyobb komforthoz. A nagy üvegfelületekkel, tolóajtókkal beépített 22 m2-es, négyévszakos teraszon időzve a kertben gyönyörködhetünk. 

A kedvező fekvésű tetőn 7 kw napelem termeli az áramot. A fűtésről egy 2023-ban kicserélt kondenzációs kazán (padlófűtés, szobákban radiátor) és egy a nappaliban található impozáns cserépkályha gondoskodik. Ezen felül fűtési lehetőséget biztosít egy vegyestüzelésű kazán és 2 db hűtő-fűtő klíma is. 

Az épület külső téglaburkolata a belső terekben is visszaköszön, ezzel egyedi hangulatot adva a háznak. A folyamatos karbantartásnak, odafigyelésnek és felújításoknak köszönhetően, a ház újszerű állapotban van. 

A 6800 m2 területű telken öntözőrendszer működik, melyhez a vizet egy 43 m mély fúrt kút és egy 2023-ban vásárolt szivattyú szolgáltatja. A kertben az örökzöldek mellett gyümölcsfák (24 db), magaságyások, hatalmas platánfa és egy gondozott füves terület is található. 

 A telken van 1200 m2 fiatal akácos, fedett kocsibeállók és egy tároló épület. 

 

Az ingatlanhoz 11000 m2 szántó vásárolható a meglévő 6800 m2 terület bővítésére. 

 

Ár:199 MFt 

 

Hivatkozási szám:2517520

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!



Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Építési telek
Üzlethelyiség
Külterület
Zártkert
Panellakás
Iparterület
Telephely
Iroda egyéb
Raktár
Birtok
Házrész
Szálloda, panzió
Erdő
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Tó, halastó