Eladó Családi ház, Gödöllő

#2517664

Eladó Családi ház

209 millió Ft

Gödöllő
Alapterület:
240 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
CSAK NÁLUNK!
Sürgős
ÚJ AJÁNLAT

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 500 m2
Hőszigetelt
Cirkó
Természetre néző
Délnyugat
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

 Gödöllő egyik legkeresettebb blahai részén, kiváló lokációnál, csendes mellékutcában,  eladó egy 240 m2 hasznos lakóterületű, 1500 nm-es, gyönyörű, panorámás, parkosított telken épült, duplagarázsos, 4 hálószoba+ nappalis, 2 gardróbos, duplakomfortos, 2008-ban minőségi anyagokból épült kétszintes családi ház.
Falazata a piacon kapható legvastagabb 44-es Porotherm téglából épült, a tetőhéjazat Terrán Rundo betoncserép, a nyílászárók thermo üvegezéssel és motoros alumínium redőnnyel rendelkeznek. A bejárati ajtó I.osztályú kategóriájú MABISZ minősítésű biztonsági ajtó.
A fűtést és használati melegvíz gyártást egy zárt égésterű turbós gázcirkó végzi, a szobákban radiátoros, a többi helyiségben padlófűtéses kialakítással. 


A helyiségek többsége angolszász stílusban berendezett egyedi asztalos által készített kazettás falburkolattal, beépített bútorokkal rendelkezik, amik mind az eladási ár részét képzik. Az óriás nappali dísze egy mészkő boltozatú fatüzelésű kandalló.
A házban okosotthon rendszer került kiépítésre, automata kert- és garázskapuval és riasztórendszerrel.
A kertben 20 méternél magasabb ősfák és több gyümölcsfa is található. Kialakításra került egy 7x3,5 méteres fűthető, medence, beépített világítással, tágas terasz és egy fúrt kút szivattyúval, a leendő kerti öntözőrendszerhez. Ami az új tulajdonosra vár, az a kert parkosításának befejezése.
Szolgáltató felé 10kW-os napelem rendszer engedélyeztetése elindult, a kivitelezést igény esetén a vevő megteheti. Jelenlegi szabályok szerint ha 1 éven belül kiépítésre kerül akkor még szaldó elszámolással.

I.ár: 209MFt

Hivatkozási szám:2517664

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Sápi Balázs: +36 (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

 

 



Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Építési telek
Üzlethelyiség
Külterület
Telephely
Zártkert
Iparterület
Iroda egyéb
Panellakás
Raktár
Szálloda, panzió
Erdő
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Tó, halastó
Birtok
Házrész